Hoe werkt speeddaten?

Ook benieuwd naar de werking van speeddaten? Hieronder wordt in vijf eenvoudige stappen uitgelegd hoe speeddaten bij SingleSpeeddate.nl werkt.

Speeddaten bij SingleSpeeddate.nl is een relaxte en eenvoudige manier om in een avond 15 tot 20 leuke singles te ontmoeten. Met elke deelnemer krijg je een aantal minuten de tijd waarna je doorschuift naar de volgende. Het is eenvoudig, een beetje spannend maar vooral heel erg leuk! Het maakt niet uit of je 20 jaar oud bent of 50+, wij bieden speeddates voor verschillende leeftijden en op verschillende locaties in Amsterdam en Rotterdam.

Lees snel verder en zie of speeddaten ook voor jou werkt!

Speeddaten bij SingleSpeeddate.nl

  • Ontmoet 15-20 singles
  • Iedere 4 minuten een nieuwe date
  • Gezellige avond met hapje en drankje
  • Binnen 24 uur jouw matchmail
  • Geen match = 2de keer gratis speeddate!
  • Date, liefde, samen

Stap 1

hoe werkt speeddaten

Bij aankomst wordt je ontvangen door één van de hosts van SingleSpeeddate.nl in een speciaal afgehuurd gedeelte op één van onze sfeervolle locaties in Amsterdam of Rotterdam. Hier ontvang je een drankje, je matchkaart en krijg je een tafelnummer toegewezen.

Stap 2

hoe werkt speeddaten eerste speeddate ronde

Na een korte uitleg door de host neem je plaats aan de tafel met het door jou gekregen tafelnummer en gaat de eerste speeddateronde van start. Voel je een klik? En wil je na de speeddate eventueel nog verder in contact komen? Vul dan 'Ja' in op je matchkaart bij de naam van je date!

Stap 3

hoe werkt speeddaten pauze

Een speeddate duurt 4 minuten. In deze 4 minuten heb je de tijd elkaar beter te leren kennen. Luidt de bel? Dan schuiven de mannen een tafeltje op en begint de volgende date.

Na de eerste speeddateronde is er een korte pauze waarin je even op adem kan komen, een drankje kunt drinken en gaan er lekkere hapjes rond… en wie weet zoekt die leuke date jou nog wel op!

Stap 4

hoe werkt speeddaten tweede speeddate ronde

Na de pauze begint de tweede speeddateronde en heb je de kans de singles te ontmoeten die je nog niet gesproken hebt tijdens de eerste speeddateronde. Vergeet ook nu niet je matchkaart in te vullen!

Het speeddaten is voorbij wanneer alle singles met elkaar hebben gedatet. Lever nu je matchkaart in bij één van de hosts van SingleSpeeddate.nl.

Stap 5

hoe werkt speeddaten matchmail

Na het speeddaten ontvang je binnen 24 uur jouw matchmail! Is er sprake van een wederzijdse match met die leuke date?

Bekijk snel je mail! Want in dat geval ontvang je de voornaam en het e-mailadres zodat je eventueel samen kunt besluiten een nieuwe date af te spreken.

Enthousiast geworden?

Meld je dan aan voor een van onze speeddates in Amsterdam of Rotterdam! Bekijk hier het volledige overzicht van al onze speeddates: Speeddate agenda.

Meer weten?

Mocht je meer willen weten of heb je een andere vraag, check dan onze pagina met Veelgestelde vragen. Vind je ook hier het antwoord niet? Dan kun je ons natuurlijk ook mailen via info@singlespeeddate.nl.

Aankomende speeddates in Amsterdam en Rotterdam

Er zijn op dit moment geen speeddates gepland

Speeddate

Ontmoet 15-20 singles in één keer tijdens een gezellige avond

Matchgarantie!

Geen match = gratis 2e keer speeddaten!