Laden Speeddates

« Alle Speeddates

  • Dit speeddate agenda is voorbij.

Speeddaten Amsterdam 20-35 jaar

dinsdag 17 oktober
19:30
- 22:00

€27.50

Gegevens

Datum:
dinsdag 17 oktober
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€27.50

Locatie

Ox & Bucks
Strawinskylaan 1
Amsterdam,1077 XW
+ Google Maps
speeddaten Amsterdam Ox en Bucks
Speeddate inclusief Speeddaten met 15-20 singles in Amsterdam
Speeddate inclusief Speeddaten met singles van 20-35 jaar
Speeddate inclusief Iedere 4 minuten een nieuwe date
Speeddate inclusief Binnen 24 uur jouw matchmail
Speeddate inclusief Geen match = 2de keer gratis speedaten!
Reserveren

Speeddaten in Amsterdam 20-35 jaar

Ben jij tussen de 20-35 jaar en op zoek naar een gezellige avond met leuke singles? Kom dan op dinsdag 17 oktober speeddaten bij SingleSpeeddate.nl in Amsterdam. En ontmoet op een ontspannen manier 15-20 leuke singles! Het recept voor de avond: een relaxte sfeer, een mooie centrale locatie en natuurlijk heel veel leuke singles! Zin om mee te speeddaten? Meld je dan nu aan en kom op dinsdag 17 oktober speeddaten in Amsterdam!

De speeddate


De speeddate vindt plaats bij Ox & Bucks. Hier hebben we een apart gedeelte gereserveerd, zodat je je dates in alle rust kunt leren kennen. Voor de speeddate begint, wordt je ontvangen door één van de hosts van SingleSpeeddate.nl en ontvang je een drankje en je matchkaart. Op deze matchkaart geef je tijdens het speeddaten aan met wie je een klik voelt (vul in 'Ja' of 'Nee') en na de speeddate nog verder in contact wilt komen. Is er na afloop sprake van een wederzijdse match dan ontvang je binnen 24 uur zijn/haar gegevens in je mail!

Na een korte uitleg door de host gaat het speeddaten van start en ontmoet je gedurende de 2 speeddaterondes elke 4 minuten een nieuwe leuke single. Na speeddateronde 1 is er een korte pauze waarin je even op adem kan komen, een drankje kunt drinken en gaan er lekkere hapjes rond… en wie weet zoekt die leuke date jou nog wel op!

De speeddate ziet er als volgt uit:
19:30 uur - Aanmelden speeddate
20:00 uur - Speeddateronde 1
21:00 uur - Pauze
21:15 uur - Speeddateronde 2
22:00 uur - Einde speeddaten

De kosten voor het speeddaten in Amsterdam zijn €27,50 en zijn inclusief een welkomstdrankje, hapje, ongeveer 15-20 leuke singles van jouw leeftijd (20-35 jaar), begeleiding door een leuke host van SingleSpeeddate.nl en jouw matchmail.


Na het Speeddaten


Na het speeddaten in Amsterdam ontvang je binnen 24 uur jouw matchmail met daarin de voornaam en het e-mailadres van die leuke single waarmee je op basis van jullie beide matchkaarten een wederzijdse klik hebt. Mocht je om welke reden dan ook geen match hebben, dan kun je gratis een tweede keer komen speeddaten in Amsterdam of Rotterdam bij SingleSpeeddate.nl.

Meer weten over speeddaten bij SingleSpeeddate.nl?

Ben je benieuwd hoe een speeddate in zijn werk gaat? Kijk dan hier voor uitleg.
Mocht je nog meer willen weten of heb je andere vragen, check dan onze pagina met Veelgestelde vragen of mail ons via info@singlespeeddate.nl.
Je kunt ons ook vinden op Facebook.

Locatie marker speeddate Ox & Bucks Strawinskylaan 1
Amsterdam,1077 XW