Veelgestelde vragen over speeddaten

Hier vind je antwoord op onze veelgestelde vragen over speeddaten. Mocht jouw vraag er toch niet bij staan of wil je meer weten over speeddaten bij SingleSpeeddate.nl, mail dan naar info@singlespeeddate.nl.

Speeddaten bij SingleSpeeddate.nl

  • Ontmoet 15-20 singles
  • Iedere 4 minuten een nieuwe date
  • Gezellige avond met hapje en drankje
  • Binnen 24 uur jouw matchmail
  • Geen match = 2de keer gratis speeddate!
  • Date, liefde, samen

Waarom zou ik meedoen aan een speeddate?

Speeddaten is eenvoudig, een beetje spannend maar vooral heel erg leuk! Bovendien ben je met een speeddate bij SingleSpeeddate.nl verzekerd van een gezellige middag/avond met ongeveer 15-20 leuke singles die net als jij openstaan voor contact.

Waar moet ik het tijdens een speeddate over hebben?

Van te voren kun je bedenken wat je graag van de ander wilt weten of je kunt ter plekke een leuk gespreksonderwerp bedenken. Alles kan. Het is jullie date!

Hoe schrijf ik me in voor een speeddate?

Inschrijven voor een speeddate is erg simpel! Ga naar de Speeddate agenda en kies de juiste leeftijdscategorie, datum en locatie. Schrijf je vervolgens in door je naam, e-mailadres en telefoonnummer (wordt nooit gedeeld met andere deelnemers) achter te laten. Reken daarna af door op betalen te klikken. Je bent nu aangemeld voor een speeddate bij SingleSpeeddate.nl en ontvangt binnen een aantal minuten een bevestigingsmail en bijbehorend ticket op het door jou opgegeven e-mailadres.

Ik wil me inschrijven voor een speeddate, maar val net buiten de leeftijdscategorie. Wat nu?

Wanneer je net buiten de leeftijdscategorie valt is dat geen probleem. Je mag je voor een speeddate bij SingleSpeeddate.nl inschrijven wanneer je één tot twee jaar jonger of ouder bent dan de leeftijd die gevraagd wordt voor de speeddate waarin je interesse hebt. Kijk voor ons volledige aanbod van aankomende speeddates in de Speeddate agenda.

Komen de meeste mensen alleen of samen met iemand naar de speeddate?

De meeste mensen die komen speeddaten bij SingleSpeeddate.nl komen alleen. Wil je samen met iemand komen? Dan kan dat natuurlijk ook! Het inschrijven van meerdere personen voor een speeddate is erg gemakkelijk en doe je door meerdere tickets te kopen. Het is natuurlijk ook mogelijk je apart van elkaar in te schrijven. Kijk voor ons volledige aanbod van aankomende speeddate in de Speeddate agenda.

Ik heb me alleen ingeschreven voor de speeddate, maar kom toch liever samen met iemand. Er is alleen geen ticket meer beschikbaar voor de speeddate waarvoor ik me heb ingeschreven. Wat nu?

Neem contact op met SingleSpeeddate.nl via info@singlespeeddate.nl zodat wij deze persoon alsnog van een ticket kunnen voorzien. Dit ticket wordt verstrekt na het verstrekken van de juiste gegevens en betaling. Zo kunnen jullie alsnog samen naar de speeddate komen waarvoor je je eerder al had ingeschreven.

Wat is inbegrepen bij het speeddaten?

De speeddate kost €27,50 en is inclusief een drankje, hapje, ongeveer 15-20 leuke speeddates, begeleiding door een leuke host van SingleSpeeddate.nl en jouw matchmail.
NB. De overige drankjes en eventuele transactiekosten voor het kopen van een ticket zijn niet inbegrepen.

Hoe vaak mag ik ‘Ja’ invullen op de matchkaart?

Je mag zo vaak ‘Ja’ invullen op je matchkaart als je zelf wilt. Voel je een klik? Aarzel dan niet! Door meerdere keren ‘Ja’ in te vullen vergroot je de kans op een match. Is er sprake van een wederzijdse match? Dan ontvang je binnen 24 uur na de speeddate de voornaam en het e-mailadres van jouw match. Zodat jullie zelf een eventuele vervolgdate kunnen afspreken.

Hoe weet ik dat ik een match heb?

Na het speeddaten ontvang je binnen 24 uur jouw matchmail! Is er sprake van een wederzijdse match met die leuke date?
Bekijk snel je mail! Want in dat geval ontvang je de voornaam en het e-mailadres zodat je samen kunt besluiten een nieuwe date af te spreken. Andersom ontvangt jouw match dezelfde gegevens maar dan van jou.

Aarzel niet en neem het initiatief! Het is zonde om beide te blijven wachten.

Wat als ik geen match heb?

Bij SingleSpeeddate.nl geniet je matchgarantie. Dit houdt in dat als je om welke reden dan ook geen match hebt, je de tweede keer gratis mag komen speeddaten. Lees hierover meer in onze Algemene voorwaarden.

Moet ik iets meenemen naar de speeddate?

Na een reservering op onze site ontvang je een ticket van de speeddate waarvoor je je hebt aangemeld. Neem dit ticket geprint of digitaal mee naar de speeddate.

I don’t speak Dutch. Can I join a speed date?

Most of the singles that participate in our speed date events speak English very well. So feel free to join one of our speed dates. Find the next upcoming speed dates in our Speeddate agenda.

Tot wanneer kan ik me inschrijven voor een speeddate?

Inschrijven voor een speeddate van SingleSpeeddate.nl kan tot het moment dat je je niet langer kan opgeven via de website SingleSpeeddate.nl. De inschrijving sluit meestal twee uur voor dat de speeddate begint. Maar, let op, vol is vol!

Wat gebeurt er als er te weinig mensen zich inschrijven voor de speeddate waarvoor ik me heb ingeschreven?

Te weinig inschrijvingen komt gelukkig vrijwel niet voor. Mocht het toch onverhoopt zo zijn dat te weinig mensen zich hebben aangemeld voor de speeddate waarvoor je staat ingeschreven, dan verschuiven we de speeddate naar een andere datum zodat meer mensen de tijd hebben zich alsnog in te schrijven.

Op het moment dat we de speeddate verschuiven, omdat er te weinig aanmeldingen zijn, dan bieden we je altijd de optie om je geld terug te vragen of kosteloos om te boeken naar een andere speeddate op SingleSpeeddate.nl. Bekijk hiervoor onze Speeddate agenda.

Ik heb me ingeschreven voor een speeddate maar er is iets tussen gekomen. Kan ik mijn inschrijving omzetten naar een speeddate op een andere datum?

Je inschrijving verzetten naar een andere speeddate is bij SingleSpeeddate.nl mogelijk tot 72 uur voor dat de speeddate waarvoor je je hebt ingeschreven begint. Stuur in dat geval even een mailtje naar info@singlespeeddate.nl en wij zorgen er voor dat je inschrijving wordt omgezet naar de nieuwe speeddate datum. Bekijk de Speeddate agenda voor een nieuwe datum en of locatie waarop je graag wilt komen speeddaten bij SingleSpeeddate.nl.

Binnen welke termijn kan ik annuleren?

Annuleren kan bij SingleSpeeddate.nl tot 72 uur voor dat de speeddate waarvoor je je hebt ingeschreven begint. Stuur in dat geval even een mailtje naar info@singlespeeddate.nl en wij zorgen er voor dat je je inschrijfgeld binnen een aantal dagen terug ontvangt.
NB. Ben je later dan 72 uur dan is restitutie van het betaalde inschrijfgeld niet meer mogelijk.

Staat jouw vraag hier niet bij?

Neem contact met ons op via info@singlespeeddate.nl.

Meer weten over speeddaten bij SingleSpeeddate.nl?

Ben je benieuwd hoe speeddaten in zijn werk gaat? Kijk dan hier voor uitleg.

Je kunt ons ook vinden op Facebook.

Aankomende speeddates in Amsterdam en Rotterdam

Er zijn op dit moment geen speeddates gepland

Speeddate

Ontmoet 15-20 singles in één keer tijdens een gezellige avond

Matchgarantie!

Geen match = gratis 2e keer speeddaten!